Schůze 2022

05.04.2022 09:53

V neděli 20. 3. 2022 se v Katově konala schůze Osmacupu. Po loňském přerušeném ročníku toho nebylo moc k řešení, ale pár bodů přece. Hlavním závěrem bylo to, že letošní ročník BUDE!!! A pevně doufám, že ho nic nepřeruší, ač je ve světě situace, jaká je. Další otázkou byly termíny, které máte již vyvěšeny v kalendáři. Z nich lze vyčíst, že došlo ke změnám v pořádání. Bohužel, a to je mi moc líto, naši rodinu opouští jeden ze zakládajících sborů Osmacupu, Ocmanice. Tímto bych klukům chtěl poděkovat za veškerou odvedenou práci a příjemný čas strávený v jejich kolektivu, ať už u závodní trati, nebo za mikrofonem na jejich závodech. Vždy jsem tam byl rád. Proto také doufám, že mezi nás ještě aspoň někdy zavítají.

Další bod byl o slavnostním vyhlášení. Pokud vše proběhne v pořádku, tak vyhlášení bude v Pršticích. O přesném datu vás budu informovat.

No a do Prštic jde moje gratulace, protože pomyslné otěže vedení Osmacupu převzal Robert Kelbl z Prštic. Takže s hlášením ,,během mé služby se nic zvláštního nestalo" ti předávám řízení a ať se ti daří chlape.

No a vy ostatní zvěstujte tyto noviny do celé naší rodiny, ať se nás letos sejde co nejvíc. Protože CIRKUS BUDE!!!! :-D

Budu se těšit. Stryko